Over ons

Quotes als “one dream one team” en “you only live once” zijn ons op het lijf geschreven. We waren vrijwel onmiddellijk verkocht aan de prachtige streek rond de Costa Blanca met zijn aangenaam klimaat en tal van bezienswaardigheden. We voelden ons snel thuis in casa Pedramala, a place where you can free your mind…  Daaruit ontstond onze droom om deze prachtige locatie niet langer voor onszelf te houden maar een kleine en persoonlijke B&B te starten waar privacy en rust centraal staan. 

 

Op 21 april 2020 zijn we trotse mama's geworden van onze flinke dochter Michelle.   Ons klein wondertje is een extra zonnetje in huis. 

Samen starten we de dag met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Gezonde, verse- en natuurlijke producten staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere ochtend wordt er een lekkere smoothie voorzien.

Ligging

Onze B&B bevindt zich op “de Poggio” van Benissa waardoor we een fenomenaal uitzicht krijgen over de Costa Blanca met zijn feeërieke strandjes en het bergachtige binnenland met authentieke dorpjes.

 

Pedramala geeft toegang tot een prachtige fiets en wandel omgeving voor zowel ervaren als minder ervaren sporters. Onze casa bevindt zich op een boogscheut van centrum Calpe (6km), Moraira (9km) en Benissa (6km). Gezien het heuvelachtige landschap is het aangeraden zich ter plaatse met de auto/elektrische fiets of Vespa te verplaatsen.

Ligging

Praktische info

Luchthavens

Casa Pedramala bevindt zich dichtst bij de luchthaven van Alicante (88km). Er wordt regelmatig aan scherpe prijzen gevlogen op Alicante, zowel vanuit België als vanuit Nederland. De B&B is ook makkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven van Valencia (123km). Ideaal om een citytrip te koppelen aan uw vakantie.

Vanuit de luchthaven kunt u onze casa bereiken per bus (Beniconnect) of per taxi. Er bevinden zich ook tal van autoverhuurbedrijven op en rond de luchthavens. 

Autoverhuur

Het is best om over een auto te beschikken. Om de scherpste prijs te hebben is het aangeraden de huurauto op voorhand te reserveren. Aanbevolen auto verhuurmaatschappijen zijn Giner en Laracars. Wenst u toch geen auto te huren, kunnen wij u helpen met de transfer van en naar de luchthaven.

 

Vespaverhuur

Er is een mogelijkheid om ter plaatse Vespa's of elektrische  fietsen te huren om u zo verder te verplaatsen.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Casa Pedramala  -  Avinguda de Pedramala 35b  - 03720 Benissa, Spanje   -   casapedramala@gmail.com