Our Available Services

Empower Your Body & Mind

Massage

Relaxing Body Massage

Stress Relief

Deze ontspannende behandeling helpt u om de spanning uit het lichaam te verdrijven en uw innerlijke rust terug te vinden.
Duur: 60'
Prijs: €40

Get in Touch

Sport massage

Release Muscle Tension

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Eventueel aangevuld met Dry Needling.
Duur: 60'
Prijs: €40

Get in Touch
fullsizeoutput_2a45_edited.jpg
cad839c6-e391-486c-a522-3e174bc3d5e1_edi

Yoga

Ervaar meer vrijheid in zijn wie je bent

Samen met Inge Van Den Broeck werd Studio Yoga Calpe opgericht. Hier bieden we wekelijks diverse yogalessen aan van yin & vinyasa tot ashtanga. Privélessen kunnen worden aangevraagd.

Get in Touch

Bootcamp / Personal Training

Strength & Healing

Get stronger met de bootcamp! Bootcamp omvat een resem aan functionele oefeningen in groepsverband.


Liever een persoonlijke aanpak? Personal Trainer Jessy maakt voor jouw een programma op maat zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn out symptomen. 

Get in Touch
fullsizeoutput_2d34.heic
Sport

Empower your body & mind

1CBD9C69-B051-4D0B-A208-D3D5F5117024_1_201_a.jpeg

Fietsen

It is easier to go down a hill than up, but the view is from the top.

Specifieke fietsarrangementen worden aangeboden in samenwerking met Vuelta Turistica onder het professionele oog van ex prof wielrenner Jurgen Van Goolen en zijn sympathieke vrouw Inge Van den Broeck. Zij organiseren dagelijks fietstoertochten voor ieders niveau. Je kan gebruik maken van je eigen fiets of van een huurfiets.  Wil je liever een fiets met ondersteuning, dan kan je bij hen een elektrische racefiets huren. De Stromer beschikt over een krachtige motor waardoor je zonder al teveel moeite elke helling in de regio kan trotseren. 

Wandelen / Hiken

A walk in nature walks the soul back home.

Het achterland van de Costa Blanca is een paradijs voor wandelaars en hikers. Verschillende bergketensdoorkruisen dit gebied, de hoogste is zo’n 1500m. Gecombineerd met één van de prettigste klimaten van Europa kunnen we met recht zeggen dat Benissa een droom van een wandel vakantie bestemming is!  

  

fullsizeoutput_279e.jpeg
Girl on SUP at sunset

Watersporten

Water is the driving force of all nature.

Les Bassettes is een watersportcentrum en ligt een 6 km van onze B&B verwijderd. Je kunt er zeilen, duiken, windsurfen, kajakken, kitesurfen en suppen. Er worden ook kinder kampen georganiseerd.

In Dénia en Altea kunnen ook jetskiet en motorboten worden gehuurd. 

Vespa tocht

Life is a journey - Enjoy your ride

Onze Vespa's staan tot uw beschikking om deze prachtige streek te ontdekken. Van een ritje langs de kust tussen de beachbar's tot het authentieke Spanje in het binnenland.

IMG_6566.jpg