Activiteiten en Arrangementen

 

Specifieke fietsarrangementen worden aangeboden in samenwerking met Vuelta Turistica onder het professionele oog van ex prof wielrenner Jurgen Van Goolen en zijn sympathieke vrouw Inge Van den Broeck. Zij organiseren dagelijks fietstoertochten voor ieders niveau. Je kan gebruik maken van je eigen fiets of van een huurfiets.  Wil je liever een fiets met ondersteuning, dan kan je bij hen een elektrische racefiets huren. De Stromer beschikt over een krachtige motor waardoor je zonder al teveel moeite elke helling in de regio kan trotseren. Informeer hier. 

Het warm gematigd klimaat, de bergachtige omgeving en de Middellandse Zee zorgen voor een fiets-, wandel- en watersport paradijs het hele jaar door.

Les Bassettes is een watersportcentrum en ligt een 6 km van onze B&B verwijderd. Je kunt er zeilen, duiken, windsurfen, kajakken, kitesurfen en suppen. 

Het achterland van de Costa Blanca is een paradijs voor wandelaars en hikers. Verschillende bergketens doorkruisen dit gebied, de hoogste is zo’n 1500m. Gecombineerd met één van de prettigste klimaten van Europa kunnen we met recht zeggen dat Benissa een droom van een wandel vakantie bestemming is!  

Vespa tours zijn ook ten zeerste aan te raden voor wie het wat rustiger aan wil doen. Kaarten met routes en bezienswaardigheden onderweg zijn voorhanden.

 

Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten mogelijk in de streek zoals golfen en paardrijden. 

Met onze sport gerelateerde diploma's (master in de kinesitherapie en manuele therapie, Opleiding als trainer B, opleiding sportmasseur) kunnen we u nog gerichter ontvangen en begeleiden. 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Casa Pedramala  -  Avinguda de Pedramala 35b  - 03720 Benissa, Spanje   -   casapedramala@gmail.com