top of page
Sport

Empower your body & mind

WhatsApp Image 2023-01-08 at 09.37.27.jpeg

Fietsen

It is easier to go down a hill than up, but the view is from the top.

Specifieke fietsarrangementen worden aangeboden in samenwerking met Caffee Cadanz onder het professionele oog van Inge Van den Broeck.

Caffée Cadanz is een actuele en trendy fietsverhuur zaak in de hippe badplaats Moraira. Bij ons kan je terecht voor een kwalitatief aanbod van racefietsen en e-bikes, alleen uitgerust met de laatste technische snufjes.

Ontdek de regio per fiets waar elk jaar heel wat profwielrenners komen trainen. Elke week organiseren we één community ride. Verdere begeleide fietstochten kan op aanvraag geboekt worden. 

Geniet na van een heerlijk ritje onder de Spaanse zon in onze hippe bar of op één van onze after-rides met geselecteerde Belgische bieren. Wie fietsen zegt, zegt ook ineens koffie! Fuel your legs met een heerlijke café solo, cafe con leche of americano. Elke tas koffie is een begin van een nieuw verhaal!

Een dagje niet fietsen? Geen probleem! Bij Caffee Cadanz kan je terecht voor diverse groepslessen en diensten, zoals: yoga, (sport-)massages, sup boarden, open water zwemmen, etc.

Wandelen / Hiken

A walk in nature walks the soul back home.

Het achterland van de Costa Blanca is een paradijs voor wandelaars en hikers. Verschillende bergketensdoorkruisen dit gebied, de hoogste is zo’n 1500m. Gecombineerd met één van de prettigste klimaten van Europa kunnen we met recht zeggen dat Benissa een droom van een wandel vakantie bestemming is!  

 

fullsizeoutput_279e.jpeg
Girl on SUP at sunset

Watersporten

Water is the driving force of all nature.

Les Bassettes is een watersportcentrum en ligt een 6 km van onze B&B verwijderd. Je kunt er zeilen, duiken, windsurfen, kajakken, kitesurfen en suppen. Er worden ook kinder kampen georganiseerd.

In Dénia en Altea kunnen ook jetskiet en motorboten worden gehuurd. 

Vespa tocht

Life is a journey - Enjoy your ride

Onze Vespa's staan tot uw beschikking om deze prachtige streek te ontdekken. Van een ritje langs de kust tussen de beachbar's tot het authentieke Spanje in het binnenland.

IMG_6566.jpg
Our Available Services

Empower Your Body & Mind

Massage

Relaxing Body Massage

Stress Relief

Deze ontspannende behandeling helpt u om de spanning uit het lichaam te verdrijven en uw innerlijke rust terug te vinden.
Duur: 60'
Prijs: €50

Get in Touch

Sport massage

Release Muscle Tension

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Eventueel aangevuld met Dry Needling.
Duur: 60'
Prijs: €50

Get in Touch
fullsizeoutput_2a45_edited.jpg
cad839c6-e391-486c-a522-3e174bc3d5e1_edi

Yoga

Ervaar meer vrijheid in zijn wie je bent

Tijdens de zomer & winter zijn er yogalessen in onze B&B. Voor meer info over dagen en uren, aarzel niet om ons te vragen.

Get in Touch

Studio Sana Up

Personal training - small group trainings & massages

Jessy Beynaerts

0034615680090

 

Check instagram for the weekly

program.

 

IG: studiosanaup

Get in Touch
Studio sana up.jpeg
bottom of page